Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kumarhane, hatırlıyorum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi şunları içeriyor: aynı oyun süreci.Başarılı kombinasyon yeni resimler elde etmek ek ödül bir tur. Standart başarı bet teklif oyuncu bir şans bir kazanma dizisi her dönüşte. O etkinleştirir döndürme ve izler benzer simgeler aktif hatlar. Oyunlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, yaratma oyuncu fırsat ek ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonra kaydırma inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir ödül dizisi kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • bunlarda serbest yerler sıraya çıkma veya (düşme) yeni resimler.
  • Kullanıcı kazançları alır eğer bunlar ek olarak oluşturun bir ödül kombinasyonu kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğer işaretler ile.

Bu algoritma kazanan diziler durmayacak çoğaltılır ödül hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler işlev tam olarak aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu tür oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , geliştirildi NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Talep nedenleri kademeli makineler Basaribet

Ziyaretçiler artık yeterli değil banal aç makaralar ve görünmesi için bekleyin karlı zincir ödeme hatlarından biri.dinamik oyun algoritması ve heyecan verici 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels tamamen bu istekleri karşılıyor. Gelişen kârlı kommbolar ve bu yeni simgelerle aynı anda dikkat çekmek ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yol açacak büyük kazanma.

Basamaklı makaralar bir şans sağlayın kazan birden fazla ödül. yaratırken başarılı kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez kazançlar sağlayabilir oldukça ağır toplam. Bireysel tedarikçiler sağlayın yardımcı çarpanlar hangi maksimum artır kazanma.

RTP değeri ve volatilite göstergeleri üzerindeki etki

Kademeli genellikle etkilemez oyuncuya beklenen getiri makineler. Bir şans var başlat kumar eğlencesi ile yüksek getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha az %94). Bağlantı yok düşme resimler ve değer teorik getiri hayır.

Ama, dalgalı makaralar arttırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Mekanik simülatör Başarı bet bunu süreçte yeniler temel dönüş. Sonuç olarak slotlar ile çığ mekaniği geleneksel olarak varsaymak artan uçuculuk. Çünkü makaralar haklı olarak etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şu anlama gelir kazanan kombinasyonlar yapamayacak düşmeyecek oldukça sık. dalga emülatörler içindeki periyodiklik sıklıkla daha fazla yok %25-30.