Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kumar kuruluşunda başlatan oyun simülatörleri , duydum benzer adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor analog mekanizma.Kazanan dizi yeni simgeler edinmek ek ödül bir dönüş. Temel basarbet ver müşteri bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O etkinleştirir devrim ve izler aynı semboller ödeme hatları. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sağlama oyuncu fırsat ek ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kârlı dizi.
  • Semboller bir kazanan kombinasyon kaybolma (veya dağılım) ve boş konumlardan ayrılmak.
  • belirtilen boş yerler oluştur veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu ödül alır eğer belirtilir semboller ek olarak form kazançlı bir kombinasyon birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri piktogramlar ile.

Bu prosedür karlı kombinasyonlar kazanana kadar oluşur aktif hatlarda inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler iş aynı prensipte. Yenilikçi bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri kademeli simülatörler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil basit başlat makaralar ve form için bekleyin ödül mevcut ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve ilginç 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels iyi bu kriterleri karşılıyor. Gelişen ödül yapılandırmalar ve bu güncellenmiş resimler ilgiyi uyandırmak ve artırmak duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa sağlam ödül.

Basamaklı makaralar fırsat sağlayın alın birkaç bir dönüş için ödemeler. yaratırken karlı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez kazanç miktarları teklif yeterince önemli miktar. Bazı üreticiler uygulayın ek katsayılar hangi daha da fazla artır ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Çığ genellikle etkisi yoktur RTP video slotları. İzin veriliyor alın simülatörler ile yüksek teorik getiri düzeyi (yukarıda 97 %) veya yeterince düşük (daha az %94). Bağlantı yok ortaya çıkan piktogramlar ve boyut finansal getiri öngörülmüyor.

Bu arada, basamaklı makaralar artırma büyük kazanma olasılığı. Çalışma prensibi çevrimiçi slot Başarı bet bunu süreçte yeniler ana dönüş. Sonuç olarak makineler ile çığ sistemi genellikle dahil daha yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu şu anlama gelir ödüller yapamayacak görünmeyecek çok sık. çığ sanal makineler içindeki periyodiklik çoğu zaman aşmaz %25-30.