Kademeli oyunlar çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kumar kuruluşunda etkinleştirir video slotları , duydum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor analog mekanizma.Şanslı dizi diğer ile değiştirildi fırsat yaratan semboller elde etmek ek kazançlar bir dönüş. Tanıdık basari bet giriş ver oyuncu yalnız şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O etkinleştirir tur ve bekler aynı semboller aktif hatlar. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, verme oyuncu şans başka ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kazanan kombinasyon.
  • Simgeler bir başarılı kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş konumlar oluşturmak.
  • belirtilen serbest konumlar görünme veya (düşme) yeni semboller .
  • Oyuncu ödül alır eğer belirtilir resimler ek olarak form kazanan bir dizi birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri görüntüler ile.

Bu algoritma kazanan diziler kazanana kadar çoğaltılır aktif hatlarda oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm işlevsellik işlev tam olarak aynı. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da dünyayı gördü.

Şöhret nedenleri kademeli makineler Basaribet

Müşteriler artık gerekli değil ilkel kaydır makaralar ve oluşturma için bekleyin kazanma sağlanan ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve olağanüstü eğlence tarafından motive ediliyor, ayrıntılı grafikler ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanizmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels iyi bu kriterleri karşılıyor. Gelişen başarılı yapılandırmalar ve bu güncellenmiş resimler dikkat çekmek ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük ödül.

Dalga makaraları bir şans sağlayın sahip birden fazla kazanç. görünür ödül kazanan kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez ödemeler yaratabilir yeterince büyük miktar. Bazı şirketler ekle çarpanlar ve katsayılar hangi önemli ölçüde artır ödeme.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Çığ genellikle etkilemez teorik getiri oyuncuya video slotları. Mümkün alın kumar eğlencesi ile artan karlılık yüzdesi (daha büyük 97 %) veya oldukça büyük değil (daha az %94). İlişki yok oluşan resimler ve değer teorik getiri mevcut değil.

Ama, basamaklı makaralar arttırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Algoritma simülatör Başarı bet bunu süreçte yeniler taban yuvarlak. Sonuç olarak cihazlar ile çığ mekaniği genellikle sağlamak artan dağılım. Çünkü makaralar yetenekli etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu anlamayı mümkün kılar kazanan kombinasyonlar yapamayacak yaratacak çok sık. çığ slotlar içindeki periyodiklik çoğu zaman artık yok %25-30.